Klimahuse A/S

Klimahuse solceller

iHouse Group A/S har opført en fremtidssikret kontor og lagerbygning, hvor Phønix Tag Energi har leveret solcellerne til taget. Opførelsen af udlejningsejendommen er udført af søsterselskabet Klimahuse A/S. Firmaet valgte at få monteret et anlæg med størst mulig strømproduktion og altså udnytte tagfladen fuldt ud. 

Solcelleanlægget består af 592 solcellepaneler fra LONGi Solar, og monteret med vores patenterede montagesystem PWP, der ikke gennembryder tagmembranen. Den årlige strømproduktion fra de 592 solpaneler er estimeret til ca. 220 MW, hvilket svarer 42 private husstandes gennemsnitlige forbrug. 

Det højtydende solcelleanlæg skal ikke alene levere strøm til selve bygningens forbrug, men også forsyne de mange ladestandere, som virksomheden også har fået installeret på deres parkeringsplads, således at medarbejderne eller gæster af huset kan få deres elbil opladet, mens de opholder sig på matriklen. 

Ønsker du at læse mere om projektet, så læs artiklen omkring byggeriet og baggrunden for de forskellige beslutninger omkring solenergi på byggeriet. 

Klimahuse solceller
Klimahuse solceller
Klimahuse solceller
Klimahuse solceller
Klimahuse solceller
Klimahuse solceller