Job hos Phønix Tag Energi

VORES FAGLIGHED, KUNDENS TRYGHED

Phønix Tag Energi A/S er et selvstændigt selskab i Phønix Tag kæden. Vi sælger komplette solcelleløsninger - og er den eneste aktør på markedet som kan tilbyde hele pakken: tagkonstruktion, solceller og grønne tage samlet i én løsning.

Hos os udnytter vi viden om tagkonstruktionen til at levere løsninger, der passer til kundens tag. Vores patenterede PWP-montagesystem er en klæbeløsning specielt udviklet til tagpaptage.

Vi udvikler løbende vores medarbejderes kompetencer, således at Phønix Tag Energi forbliver den optimale samarbejdspartner for vores kunder.

Solcelleanlæg

Aktuelle stillinger

Vi har i øjeblikket følgende åbne stillinger - klik og læs nærmere om din kommende karriere hos Phønix Tag Energi

Solcelletekniker

Medarbejdere
Medarbejdere

Vil du med på holdet?

Hos Phønix Tag Energi er vi glade og stolte over at beskæftige trofaste og dygtige medarbejdere, hvoraf flere har været hos os i mange år. 

Vi arbejder konstant på, at udvikle vores forretning og vores medarbejdere. Så vi nu og i fremtiden kan gå forrest i rådgivning og projektering af energirigtige løsninger til erhvervslivet og det offentlige. Helt fra begyndelsen har vi haft en stærk ambition om at kunne tilbyde landets bedste totalløsninger inden for solcelleanlæg.

Vi ved at udvikling kræver initiativ, vilje, gode ideer og samarbejde - og tror på, at den rette sammensætning af medarbejdere er afgørende for succes.

TROR PÅ EN GRØN FREMTID

Som markedets eneste tagleverandør tilbyder Phønix Tag kæden både rådgivning, produkter og montering inden for alle de områder, der lige nu står højest på agendaen, når det handler om bygningens femte facade: Taget

 

klima


1. Klimatilpasning
Vores grønne tage reducerer vandafløb og beskytter taget mod solens UV-stråler. I en kombination med solcelleanlæg opnås desuden både klima- og energimæssige gevinster. 

2. Vedvarende energi
Solceller på taget er en effektiv vej til at producere vedvarende energi. Virksomheders CO2-aftryk reduceres og samtidig spares op til 20% på el-regningen.

3. Energibesparelse
Med ekstra isolering reduceres energiforbruget til opvarmning af bygningen. Det mindsker desuden risikoen for skimmel og svamp – og forlænger tagets og resten af bygningens levetid.
 

Solcelleanlæg