Fronius Inverter

PÅLIDELIG STRØM

Ved valg af Fronius oplever kunderne pålideligt udbytte med et løfte om, at hvis noget går galt, kan en certificeret Fronius-servicepartner hurtigt reparere systemet på stedet. Hurtigste på-stedet-service i hele sektoren. Alle strenginvertere har som standard 2 års garanti, som kan forlænges gratis i op til 5 år.

Fronius Inverter

KVALITET DER HOLDER

Fronius-invertere er effektive og driftssikre. Effektklasserne fra 1,5 til 27,0 kW gør dem egnede til næsten alle anlægsstørrelser – fra enfamilieshuse til store anlæg. Nå du vælger en Fronius inverter får du en 100 % gennemtestet inverter.

Det østrigske firma har en lang erfaring med produktion af invertere til solcelle anlæg og de en af de absolut førende inverter producenter. Fronius Solar Energy Division har arbejdet inden for solcelleområdet siden 1992. De er en familiejet virksomhed med en lang tradition inden for effektteknologi. Fra udviklingen af den allerførste batterioplader i 1945 har Fronius sat globale standarder inden for nytænkning, kvalitet og effektomformning. Fronius er lig med nytænkning og er drevet af en vision om 24 timers sol - en fremtid, som de forudser bliver drevet og understøttet fuldstændig af vedvarende energi.
På grund af deres høje standarder har Fronius været førende inden for solcelleelektronik og kvalitet og de blev i 2002 certificeret i henhold til ISO 9001.

Fronius Inverter Galvo

Fronius symo hybrid inverter


 

Europæisk standard og en af de absolut førende producenter af Invertere i verden.

Nå du vælger en Fronius inverter får du en 100 % gennemtestet inverter. Med mange års erfaring i at producere inverter til solcelleanlæg er Fronius måske det bedste valg man kan træffe. Fronius Inverter der bliver produceret på deres hovedsæde i Østrig og har fabrikker flere steder i verden, og  i alt mere end 15.000 ansatte i koncernen.

Fronius Inverter fabrik

Fronius fabrik i Wels, Østrig

 

 

Fronius Inverter

INTERNATIONAL SUPPORT

Systemoperatørerne kan stole på, at der er et netværk af installatører oplært af Fronius, som kan reparere systemet hurtigt på stedet. Det internationale team med teknisk support er klar til at hjælpe og besvare alle spørgsmål. Fronius SOS-online-Tool er en 24/7 service for installatører, hvor apparatets data kan hentes, og support og udskiftning kan rekvireres.

I dag eksporterer Fronius mere end 90 procent af produkterne via 24 internationale afdelinger og distributører i mere end 60 lande. Med 838 tildelte patenter er Fronius førende inden for nyudvikling på verdensplan

Fronius producerer forskellige invertere, som har gennemgået mange test på støj og målinger

Som eksempler kan nævnes: 
- Fronius ig plus
- Fronius solar web - Datalogger
- Fronius 100kw inverter

Download datablade på Fronius Inverter

Yderligere informationer om firmaet Fronius kan du finde i denne video 

Opsætning og vejledning: Download dokumenter og læs mere om brugermanualer samt vejledninger