Løsninger

solcelleløsninger

Solcelleløsninger til erhverv


Spar penge med den rette solcelleløsning


Solcelleanlæg er en effektiv måde for virksomheder at reducere deres energiomkostninger og samtidig en investering i at bidrage til den grønne omstilling. 
Hos Phønix Tag Energi har vi specialiseret os i at projektere og installere skræddersyede tagbaserede solcelleløsninger til virksomheder af enhver størrelse og branche. I de senere år har vi især leveret flere meget store anlæg som fx Reitans anlæg med 19.300 kvadratmeter tagareal dækket med solpaneler

En solcelleløsning er god investering


Solcelleanlæg er ofte en god investering, da det ikke kun reducerer energiomkostningerne, men også ofte er en del af virksomhedens CSR strategi at omlægge deres energiløsning fra traditionel energi til vedvarende energi.
Derudover kan solceller også spille en væsentlig rolle i forhold til at nå og overholde målsætningerne for nuværende og fremtidige energirammer. 
Solcelleanlæg kan integreres i nybyggeri eller det kan monteres på taget af eksisterende bygninger Phønix Tag Energi har lang erfaring med begge muligheder. 

Vi har fx opsat komplette solcelleanlæg for:
•    Højlager og returvareterminal (REMA 1000)
•    Værksted og showroom (Bilhuset Poul Munk)
•    Lager- og logistikbygning (DSV)
•    Beboelsesejendom (Gartnerbyen)
•    Uddannelsesinstitution (Odder Gymnasium)

Se yderligere referencer her.
 

solcelleløsning
solcelleløsninger

Udnyt de ubrugte tagarealer


På mange eksisterende erhvervsbygninger findes der store uudnyttede tagarealer.
Det er oplagt at opsætte en solcelleløsning her, så virksomheden kan spare energi og ressourcer, både på kort og lang sigt.
Selvom omkostningerne til anlægget kan virke høje på kort sigt, er levetiden på et solcelleanlæg lang, og tilbagebetalingsperioden er relativt kort. Det tager derfor ikke mange år, før investeringen vil være tjent ind. Phønix Tag Energi leverer effektive solcelleløsninger med en tilbagebetalingstid på helt ned til 5 år, og i nogle tilfælde endda endnu kortere. 
 

Montering med vores patenterede løsning


Hos Phønix Tag Energi har vi udviklet vores helt egen løsning til montage af solceller på fladt tag, nemlig den unikke og patenterede PWP klæbeløsning.
Vi er de eneste på markedet, der udfører denne løsning til tagpaptag, hvor solcellerne monteres uden at bryde klimaskærmen. Det betyder, at tagmembranen, der beskytter bygningens klimaskærm, forbliver intakt, hvilket bl.a. medfører at tagets garanti og levetid bevares, hvilket er en af de store fordele ved den unikke PWP-klæbeløsning. 


Læs mere om montagesystemer til solceller.
 

solcelleanlæg
invertere

En solcelleløsning kræver en inverter


Et solcelleanlæg er afhængig af en inverter, der kan konvertere solcellernes jævnstrøm til vekselstrøm, så strømmen kan anvendes på elnettet. 
Hos Phønix Tag Energi har vi udvalgt nogle af markedets bedste invertere fra anerkendte mærker som, som har en høj driftssikkerhed og ydelse samt garanti på op til 10 år.

Læs mere om solcelleinverter.

 

Mulighed for en batteriløsning


Ved at vælge et hybrid solcelleanlæg med batterier, kan du opleve en øget forbedring af din investering sammenlignet med et traditionelt solcelleanlæg.
Det sker ved, at solcellerne oplader batteriet, som gemmer overskydende strøm. Hvis/når du har et dagligt overskud af strøm fra solcellerne, er et batterilager til solceller yderst effektivt. Det giver mulighed for at bruge strømmen fra din energilagring helt gratis, eller sælge din overskydende strøm til el-selskabet.

Læs mere om batterier til solcelleanlæg.
 

Vedligeholdelse af solcelleløsning


Solcelleanlægget bør i henhold til drift- og vedligeholdelsesvejledningen kontrolleres og rengøres mindst en gang om året, dette er med til at sikre anlæggets fortsatte ydeevne.  Vedligeholdelsen skal desuden udføres som forebyggelse mod eventuelle skader, der ellers kan risikere at blive opdaget for sent.  Du kan hos Phønix Tag Energi tegne en service- og vedligeholdelsesaftale. Men en sådan aftale har du også dokumentation for at I aktivt vedligeholder jeres solcelleanlæg. 

Læs mere om vedligeholdelse af solcelleanlæg.

solcelleanlæg