Derfor bør du investere i solceller

Er solceller en god investering? Et solcelleanlæg er muligvis er en økonomisk udskrivning af de lidt større, men pengene er godt givet ud. Vedvarende, grøn energi er nemlig ikke kun gavnligt for miljøet, da solceller ganske enkelt også kan være en økonomisk fornuftig investering.

For virksomheder og offentlige institutioner kan investering i vedvarende energi derudover medvirke til at styrke både brand, relationer og omsætning.

I det hele taget er der adskillige gode grunde til at gå over til solenergi. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor investering i solceller er en forstandig beslutning - både nu og i fremtiden.
 

Kombination solceller og grønt tag

1. Godt for klimaet

Debatten om klimaforandringer og ikke mindst behovet for modhandlinger, store som små, har aldrig været mere vedkommende, end den er i netop disse år.

For virksomheder der ønsker at mindske CO2-aftrykket kan solceller og grønne tage være et skridt på vejen mod et mere bæredygtigt samfund. Et moderne solcelleanlæg reducere CO2-udledningen med op til 20 pct. bygningens forbrug.

2. Godt for økonomien

Selvom et solcelleanlæg kan være en stor økonomisk udskrivning, når det skal monteres, så kan det på sigt være en rigtig god investering. Når anlægget først er på plads, er solcellerne en vedvarende energikilde, som kan skære et godt stykke af elregningen hver måned.

Almindeligvis vil et solcelleanlæg have tjent sig selv ind i løbet af ca. 10 år, men vi har efterhånden også leveret mange løsninger med tilbagebetalingstider på under 5 år. Herefter er der altså tale om en ren fortjeneste i mange år frem, da levetiden på et solcelleanlæg er lang. De fleste moderne anlæg kan holde i 30 år – og nogle endda endnu længere. Dertil kommer, at der kun er ganske få eller slet ingen udgifter til vedligeholdelse, når først solcelleanlægget er monteret.

Ønsker du at høre mere om priser, så kontakt os for nærmere informationer. 
 

 

Solcelleanlæg

PHØNIX TAG Energi A/S projekterer, leverer og monterer komplette solcelleanlæg til virksomheder og det offentlige.
Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere om gevinsten ved solceller.