Phønix Tag Energi støtter opbygning af skole i Afrika

10-07-2020
Afdelingsnyt

For et par år siden blev vi kontaktet af foreningen "Hjerte for Afrika" om vi kunne hjælpe med en donation til et solcelleanlæg til brug for en skole, som foreningen var ved at opføre. Morten Elsborg, afdelingschef i Phønix Tag Energi beregnede en meget fordelagtig pris til foreningen og anlægget sendt afsted. 

Nu ca. 1,5 år efter at vi sendte solcelleanlægget afsted mod Den Centralafrikanske Republik (CAR) står skolen nu klar til snart at kunne tage imod de første skole- og børnehavebørn. Vi har modtaget en stor tak fra foreningen - som også skulle viderebringe en tak fra regeringens lokale embedsfolk. Som stifterne Vera og Bent Skindhøj fortæller, så har byggeriet vakt stor opsigt for solcellerne sikrer strømmen til både belysning på skolen men også energi til IT, frysere og køleskabe, for i områder som dette er det ikke hverdag.

Hos Phønix Tag Energi er vi glade for at vi har kunne hjælpe til med at få et skoleprojekt op at stå og give børn i et land, som stadig har en del uroligheder, mulighed for skolegang og dermed en lysere fremtid.

 

 

 

Solceller på skole i Afrika